0721761332
0722224448

whatsapp 0722224448
terragarden@yahoo.ro

Angajare instalator

0768891794
Home » Angajare instalator

Terrainstal SRL angajeaza instalatori tehnico-sanitari cu experienta in Bucuresti. Sunati la : 0726 037290 332 sau trimiteti CV la terragarden@yahoo.ro

Experienta necesara :  lucru in cupru, ppr, pexal, coloane de bloc, plumb, centrale termice.

Alte cerinte : permis categoria B.

Angajam instalator care sa aiba o atitudine deschisa, respectuoasa,  orientata spre client.

Terrainstal ofera locuri de munca ca instalator pe raza Municipiului Bucuresti si Ilfov.

Oferim pachet salarial atractiv – posibilitatea de castig fiind conform experientei si rezultatelor – se poate ajunge chiar si la 1500 Euro per luna.

Locul de munca ca instalator la firma Terrainstal ofera posibilitatea implinirii profesionale si a castigarii de experienta in domeniu. La Terrainstal meseria de instalator este respectata si pretuita.

angajez-instalator Bucuresti

angajam instalatori in Bucuresti si Ilfov

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și ai experiență în domeniu, ne poti contacta folosind datele nostre de contact de mai sus. Te vom invita la un interviu de angajare la sediul nostru.

Pe masura ce crestem realizam ca avem nevoie de un loc de muncă stabil si bine platit. Nu exista multe locuri de munca la fel de sigure ca cel de instalator. Multi instalatori în vârstă pot confirma ca atâta timp cât oamenii vor continua sa foloseasca instalatiile sanitare si cat vor continua sa aiba nevoie de caldura in case vor avea nevoie si de meseriasi capabili. Intotdeauna un instalator bun va avea de lucru. Dacă vreti sa optati pentru meseria de instalator musai trebuie sa stiti cateva amanunte de “ culise” .

error: Content is protected !!