0721761332
0722224448

whatsapp 0722224448
terragarden@yahoo.ro

Desfundare canalizare – program non stop

Home » Desfundare canalizare – program non stop

Desfundam canalizare prin presiune

Desfundam prin jet cu presiune:

Desfundare cu furtun presiune
Desfundare prin furtun cu presiune

Sarpe electric desfundare coloana bloc

Desfundam coloane de bloc cu masina electrica de desfundat. Putem sa intervenim pana la diametre D150 maxim si D25 minim. Pe lungimi de pana la 60 metri liniari.

Desfundam si canalizari blocate cu resturi calcifiate.

-canalizare generala bloc, casa, firme, depozite, platforme industriale

Executam lucrari canalizare

Sanitatia habitatului uman este strans legata de canalizare. Inca de pe vremea romanilor s-a constatat ca evacuarea apelor murdare este benefica sanatatii comunitatii. Sistemul public de colectare a dejectiilor exista de pe vremea republicii ca de altfel si sistemul de alimentare cu apa curata: apeducturile. Canalizarea si alimentarea cu apa au creat civilizatia.

Pe baza de contract infiintam scurgeri si canalizari. Pentru a obtine o oferta este necesar un serviciu de constare in valoare de 100 lei. Serviciul de constatare inseamna deplasarea sefului de echipa la locatia santierului si elaborarea unei solutii tehnice pentru situatia dumneavoastra concreta. Dupa trimiterea ofertei scrise , urmeaza semnarea contractului si programarea debutului lucrarii. Imediat urmeaza emiterea facturii de avans 50%, pe care sunteti obligat sa o achitati in 24h. Solicitam dovada platii sau confirmarea creditarii contului nostru. Dupa finalizarea lucrarii si receptia acesteia solicitam achitarii facturii finale – restul de 50% din pretul convenit.

Reparatii coloana scurgere de bloc asociatii de bloc, locatari sau proprietari se efectueaza de asemenea pe baza de contract si factura.