Verificare Tehnica Periodica

ISCIR Revizie centrala termica gaz, electric, lemne
Home » Verificare Tehnica Periodica

Verificare Tehnica Periodica Centrale Termice – ISCIR 0721761332 0722224448 whatsapp 0722224448 terragarden@yahoo.ro

Verificarea tehnica periodica a centralei termice este obligatorie o data la doi ani. Revizia tehnica a centralei este deasemenea obligatorie o data la 10 ani. Firma noastra este autorizata in acest sens. Conform legislatiei in vigoare ne deplasam la locatia centralei si efectuam testele de functionalitate si securitate in exploatare a centralei. VTP centrala sau ISCIR -ul este denumirea prescurtata si populara.

Punere in Functiune – PIF Centrala

Punere in Functiune Centrala este autorizatia de pornire a centralei in conditii certificate astfel incat sa nu se piarda garantia centralei acordata de producator.

Suntem firma autorizata ISCIR in conformitate cu prescriptia tehnica PTA1 2010

De ce sa verificam centrala termica?

Exploatarea centralei termice pe gaz, electrica sau lemne determina o uzura a componentelor sale. Apa calcaroasa, schimbarile de temperatura, noxele, variatiile de tensiune erodeaza constant substanta pieselor centralei. Astfel interventia tehnicianului va determina gradul de uzura al subcomponentelor echipamentelor dumneavoastra termice. Folosind mijloace si unelte specifice vom masura diferiti parametri determinand cea mai buna solutie si masuri pentru preventia accidentelor si a deteriorarii centralei.

Folosim analizor de gaze pentru depistarea scurgerilor de gaze. Pompa de verificare si manometru ne servesc pentru determinarea presiunii corecte a instalatiei. Multimetru ne ajuta sa diagnosticam eventualele defectiuni ale subsitemelor electronice, de ex senzori defecti, placa electronica defectuoasa.