0721761332
0722224448

whatsapp 0722224448
terragarden@yahoo.ro

Instalator Sector 3

Bd Camil Ressu 145, Sector 3, Bucuresti - Servicii instalator
Home » Instalator Sector 3

Instalator sector 3 Bucuresti 

Instalator sector 3 Terrainstal executam reparatii instalatii sanitare. Montaj tevi, coloane de bloc, obiecte sanitare. Instalator sector 3 Balta Alba, Brancusi, Centrul Civic, Lipscani, Muncii, Dristor, Titan, Mihai Bravu, Vitan, Unirii, Costin Georgian, Catelu, Bulevardul Industriilor ne deplasam urgent in zonele enumerate mai sus.

Nu stiti ce fel de centrala termica sa alegeti? Tehnician sanitar sector 3 va ajuta si consiliaza. Pentru sfaturi dati click pe urmatorul link.

Ca si tehnicieni profesionisti locali ai Sectorului 3 suntem onorati sa va servim la cele mai inalte standarde profesionale. Suntem instalatori specializati in domeniul tehnico-sanitar. Ca si tehnicieni calificati ai  sectorului 3 suntem mereu aproape de tine.

Proiectam si realizam :

– instalatii interioare de alimentare cu apa rece si calda pentru consum menajer si a retelei de canalizare. Montam: retele de conducte, fitinguri, armaturi montate pe retelele de conducte; obiecte sanitare, racorduri flexibile.

Realizam contorizare individuala sau colectiva (pausal). Putem sa grupam sistemele de control ale instalatiilor in camere si camine tehnice.

Lucram cu tevi de otel zincate sau cupru, tevi din mase plastice (polietilena de inalta densitate sau polipropilena). Pentru racordarea obiectelor sanitare la instalatia de apa rece si calda se recomanda tuburi flexibile din metal sau mase plastice si racorduri speciale din cupru , plumb sau otel inox. Racordurile flexibile din cupru , disponibile in ultimii ani si pe piata romaneasca fac perte din grupa celor pe care vi le recomandam cu precadere.

Instalator Sector 3 proiecteaza si executa retele de canalizare. Apele menajere uzate sunt evacuate din imobil tot prin folosirea unei retele de conducte avand insa diametre mai mari decat cele ale retelelor de apa. Acest lucru este dictat de motivul ca , prin reteaua de canalizare , apele uzate curg liber, aceasta functionand la presiunea atmosferica. Materialele de confectie ale retelelor de canalizare sunt in mai toate cazurile , masele plastice desi , multa vreme s-au folosit tuburi si fitinguri din fonta si beton. Reteaua de canalizare a unui imobil deverseaza intr-un camin situat in exterior si care are legatura cu conducta stradala de canalizare sau , in lipsa canalizarii stradale , intr-o fosa subterana construita conform unor norme precise si care va fi golita periodic. Portiunile orizontale ale conductelor de canalizare vor avea pante de scurgere catre locul de deversare iar la capetele superioare ale coloanelor vor fi prevazute aerisiri deschise in atmosfera. In locurile cele mai expuse , sistemul de canalizare va fi prevazut cu posibilitati de acces a mijloacelor de desfundare. (T-uri cu capace etanse).

Referitor la spatiile de deversare a apelor uzate , in ultimii ani au fost propuse si s-au realizat mai multe solutii constructive : puturi absorbante , fose septice , etc. Ultimele reglementari in domeniu prevad utilizarea in exclusivitate a bazinelor subterane din beton vidanjabile. Vidanjarea acestora se face de catre firmele abilitate, pe baza de contract. Aceste firme au obligatia de a descarca apele uzate in statii de epurare.

Daca ai nevoie de un instalator autorizat in sectorul 3 apeleaza cu incredere! Personalul nostru calificat este atent selectionat pentru a livra un serviciu de calitate cu respect fata de client. Atentia pentru calitatea muncii si pentru nevoile clientului ne recomanda pentru lucrari de orice anvergura. Disciplina, rigurozitatea si eficienta in deservire este religie pentru intalator sector 3.

Daca aveti o teava sparta la bucatarie sau la baie nu ezitati sa ne sunati. Teava calorifer curge? Robinet calorifer picura? Doriti sa renovati apartamentul si doriti inlocuirea tevilor in apartament ?  Instalator sector 3 vine prompt la usa dumnevoastra! Doriti sa montati obiecte sanitare noi in baie si bucatarie? Desigur, Terrainstal.ro instalator al sectorului 3 va ajuta!Nu ezitati sa ne contactati ! Nu stiti ce fel de materiale sa achizitionati ? sau Aveti nevoie de un sfat ? Oferim consultanta! Echipa Terrainstal este aici pentru a va ajuta cu orice detaliu privind instalatiile dumneavoastra. Echipa de instalatori de pe Sectorul 3 se va deplasa la sediul/locatia dumneavoastra cat se poate de rapid in a va acorda sprijinul necesar.

Instalare apometru in Sectorul 3 Bucuresti

Instalare apometru in Bucuresti Sectorul 3
Instalare apometru sector 3
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Instalator Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 Non-Stop: rapid si eficient , autorizat
Average rating:  
 0 reviews