0721761332
0722224448

whatsapp 0722224448
terragarden@yahoo.ro

Instalator Sector 3

Home » Instalator Sector 3

Instalator sector 3 Bucuresti : reparatii instalatii sanitare si instalatii termice.

Acoperim zona: Balta Alba, Brancusi, Centrul Civic, Lipscani, Muncii, Dristor, Titan, Mihai Bravu, Vitan, Unirii, Costin Georgian, Catelu, Bulevardul Industriilor etc ca si instalator sector 3.

Ca si profesionist local suntem onorati sa va servim la cele mai inalte standarde profesionale.

Specializat in domeniul tehnico-sanitar. Ca si tehnicieni calficati ai  sectorului 3 suntem mereu aproape de tine.

Proiectam si realizam :

– instalatii interioare de alimentare cu apa rece si calda pentru consum menajer si a retelei de canalizare. Montam: retele de conducte, fitinguri, armaturi montate pe retelele de conducte; obiecte sanitare, racorduri flexibile.

Realizam contorizare individuala sau colectiva (pausal). Putem sa grupam sistemele de control ale instalatiilor in camere si camine tehnice.

Lucram cu tevi de otel zincate sau cupru, tevi din mase plastice (polietilena de inalta densitate sau polipropilena). Pentru racordarea obiectelor sanitare la instalatia de apa rece si calda se recomanda tuburi flexibile din metal sau mase plastice si racorduri speciale din cupru , plumb sau otel inox. Racordurile flexibile din cupru , disponibile in ultimii ani si pe piata romaneasca fac perte din grupa celor pe care vi le recomandam cu precadere.

Proiectam si executam reteaua de canalizare. Apele menajere uzate sunt evacuate din imobil tot prin folosirea unei retele de conducte avand insa diametre mai mari decat cele ale retelelor de apa. Acest lucru este dictat de motivul ca , prin reteaua de canalizare , apele uzate curg liber, aceasta functionand la presiunea atmosferica. Materialele de confectie ale retelelor de canalizare sunt in mai toate cazurile , masele plastice desi , multa vreme s-au folosit tuburi si fitinguri din fonta si beton. Reteaua de canalizare a unui imobil deverseaza intr-un camin situat in exterior si care are legatura cu conducta stradala de canalizare sau , in lipsa canalizarii stradale , intr-o fosa subterana construita conform unor norme precise si care va fi golita periodic. Portiunile orizontale ale conductelor de canalizare vor avea pante de scurgere catre locul de deversare iar la capetele superioare ale coloanelor vor fi prevazute aerisiri deschise in atmosfera. In locurile cele mai expuse , sistemul de canalizare va fi prevazut cu posibilitati de acces a mijloacelor de desfundare. (T-uri cu capace etanse).

Referitor la spatiile de deversare a apelor uzate , in ultimii ani au fost propuse si s-au realizat mai multe solutii constructive : puturi absorbante , fose septice , etc. Ultimele reglementari in domeniu prevad utilizarea in exclusivitate a bazinelor subterane din beton vidanjabile. Vidanjarea acestora se face de catre firmele abilitate, pe baza de contract. Aceste firme au obligatia de a descarca apele uzate in statii de epurare.

error: Content is protected !!